Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the instagram-feed domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/d/0/5/riksgewijs.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Broodje knakworst – RiksGewijs.nl

Broodje knakworst

Ingrediënten;

  • bladerdeeg
  • knakworstjes
  • 1 geklopt ei

Bereidingswijze;

Leg de plakjes bladerdeeg open. Op elk blaadje twee worstjes. Rol de bladerdeeg op en knijp de openstaande delen dicht. Besmeer het geheel met het geklopte ei. De oven voorverwarmen op 200 graden en na 45 min mogen ze uit de oven. Even afkoelen en eten. Tip; Een beetje mosterd of curry op de worstjes voordat deze dicht gemaakt word voor extra smaak.

broodje knackworst (1)

broodje knackworst (2)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *