Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the instagram-feed domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/d/0/5/riksgewijs.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Kaaskoekjes – RiksGewijs.nl

Kaaskoekjes

Ingrediënten;

  • Bladerdeeg
  • kaas

Bereidingswijze;

De kaas raspen en over een blaadje bladerdeeg verdelen. De kaas een beetje aandrukken. Nu kan er een rolletje van gemaakt worden. De zijkanten afknijpen zodat de kaas er niet uitvalt en het rolletje in plakjes snijden. De oven voorverwarmen op 200 graden en 20 tot 25 minuten.

Tip; strooi er wat Italiaanse kruiden over de kaas voor extra smaak.

kaaskoekjes (1)

Nadat de plakjes met geraspte kaas bestrooid zijn kunnen de bladerdeeg plakjes opgerold worden en in stukjes gesneden worden. Bedek de bak plaat met wat bakpapier en leg de stukjes een paar centimeter uit elkaar.

kaaskoekjes (2)

Als de stukjes op de bakplaat liggen kan de bakplaat in de oven geschoven worden. wanneer ze goudbruin zijn kunnen ze uit de oven gehaald worden en opgediend. Wacht even tot ze iets afgekoeld zijn. Kaas blijft lang heet.

Bij een feestje serveren naast een kaasplankje is altijd een hit. En samen met de kinderen is een leuke zaterdag besteding die lekker is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *