Ingrediënten;
- Bladerdeeg
- kaas
Bereidingswijze;
De kaas raspen en over een blaadje bladerdeeg verdelen. De kaas een beetje aandrukken. Nu kan er een rolletje van gemaakt worden. De zijkanten afknijpen zodat de kaas er niet uitvalt en het rolletje in plakjes snijden. De oven voorverwarmen op 200 graden en 20 tot 25 minuten.
Tip; strooi er wat Italiaanse kruiden over de kaas voor extra smaak.
Nadat de plakjes met geraspte kaas bestrooid zijn kunnen de bladerdeeg plakjes opgerold worden en in stukjes gesneden worden. Bedek de bak plaat met wat bakpapier en leg de stukjes een paar centimeter uit elkaar.
Als de stukjes op de bakplaat liggen kan de bakplaat in de oven geschoven worden. wanneer ze goudbruin zijn kunnen ze uit de oven gehaald worden en opgediend. Wacht even tot ze iets afgekoeld zijn. Kaas blijft lang heet.
Bij een feestje serveren naast een kaasplankje is altijd een hit. En samen met de kinderen is een leuke zaterdag besteding die lekker is.